Om oss

Kolsås Bygg AS ble etablert i 2015, og er et byggefirma som tar alle typer oppdrag. Vi jobber gjerne med klassiske prosjekter, så vel som nye og utfordrende. Vi har høyt fokus på kvalitet, og våre dyktige medarbeidere har mange års erfaring i bransjen. Vi setter stor pris på lojaliteten til våre faste kunder, men samtidig ønsker vi våre nye kunder velkommen.

Vår lidenskap

På den ene siden, er våre prosjekter preget av pålitelighet og nøyaktighet. På den andre siden, bryr vi oss om et kreativt jobbmiljø for å kunne møte krav fra våre kunder. Vi jobber bestandig for å forbedre våre kunnskaper, både når det gjelder fysiske ferdigheter, samt teoretisk kunnskap i aktuelle problemstillinger i byggebransjen.

kolsas_bygg_as

Kompetanse er avgjørende

Vi jobber konstant med å forbedre oss. Det er viktig for oss at erfaringer, kunnskaper og konstruktive forslag blir delt i interne forum, slik at vi sammen kan jobbe for å bli enda bedre. Vi benytter samtidig mulighetene til å kombinere moderne teknologi med tradisjon og dagens byggestandarder.

Det er viktig for oss at forventningene til våre kunder blir møtt, både på utforming og utførelse.

Vår erfaring i byggebransjen kan bidra til å finne interessante løsninger og den rette retningen i prosjektet. Vi hjelper med å velge passende materialer – både prismessig og ved spørsmål om holdbarhet. Vi bryr oss om at enkelte konstruksjons- og dekorasjonselementer passer sammen. Dermed garanterer vi høy kvalitet og estetikk av våre prosjekter.

Alle rettigheter reservert.